Foto - Instagram

Kovač želi napadača Reala

Luka Jović bi direktno s jahte mogao u novi klub

Midhat Šljivak

Luka Jović konstantno se povezuje s odlaskom iz Real Madrida.

Nije mladi srbijanski napadač opravdao očekivanja Zinedinea Zidanea u prvoj sezoni, te je češće bio u skandalima nego terenu.

Već dugo se špekuliše o odlasku Jovića iz Reala. Ta opcija je sve bliža, a nakon Intera, Napolija, Milana i Arsenala, još jedan klub se uključio u igru za dovođenje 22-godišnjeg napadača.

To je ekipa Monaca. Kneževe je preuzeo hrvatski stručnjak Niko Kovač, koji je vodio Jovića u Eintrachtu iz Frankfurta, te ga sada želi u svom timu pred start nove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako bi Jović direktno s jahte na Mallorci mogao ubrzo put Monaca, ali svakako da treba sačekati odluku Zidanea da li će računati na njega u utakmicama Lige prvaka.

Pored Jovića, Niko Kovač također želi dovesti i Filipa Kostića, još jednog člana Eitnrachta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti