Čak i srbijanski mediji žestoko kritikuju Luku Jovića: Šta ti zapravo slaviš?
Foto - EPA

Nazvali su ga bahatim

Čak i srbijanski mediji žestoko kritikuju Luku Jovića: Šta ti zapravo slaviš?

M. Šljivak

Luka Jović nije se proslavio u dresu madridskog Real Madrida.

Srbijanski napadač imao je epizodnu ulogu u osvajanju titule prvaka, a često je bio izložen kritikama zbog svog ponašanja.

Jović je odmah po završetku sezone u La Ligi odlučio da se odmori na jahti sa svojom djevojkom Sofijom Milošević, a srbijanski Telegraf bio je zaista žestok prema napadaču Reala.

Tako u tekstu jasno pitaju Jovića šta to on zapravo slavi, jer o njegovom učinku na terenu od skandala nije bilo mnogo šanse da se slave.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njegov odmor nazvali su bahaćenjem i 'trljanjem' na nos zbog novca kojeg ima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saray
Propali fudbaler.....
7 1
BatonDezitijat
Dali vas je sramota sa telegrafa preuzimat clanak Nikad necete postat sportski portal nego Portal Copy Paste
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi