Bio je želja Zrinjskog

Jovan Blagojević se ipak ne vraća Premijer ligu, veznjak dogovorio novi angažman

Admin Čaušević

Jovan Blagojević ipak neće postati jedan od rijetkih igrača koji su u svojoj karijeri nastupali za dva mostarska rivala Zrinjski i Velež. 

Blagojević je dres Veleža nostio prije šest godina, posljednjih dana se počelo špekulisati o njegovom dolasku u Zrinjski, ali od toga neće biti ništa.

Iskusni srbijanski veznjak od januara 2019. nastupa u Turskoj kada je potpisao za Osmanlispor, a fudbalski hljeb će i dalje zarađivati u toj zemlji.

Naime, Blagojević je postigao dogovor s turskim drugoligašem Altayem i uskoro se očekuje ozvaničenje saradanje između dvije strane.

Inače, ljubitelji fudbala u BiH ovog 32-godišnjaka pamte po nastupima i u dresu Željezničara, a u rodnoj Srbiji igrao je za Čukarićki, Srem i Šumadiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.