Veliko nevrijeme pogodilo Grad soli

U Tuzli je sinoć stanje bilo apokaliptično, a Tušanj je jutros perfektan

Admin Čaušević, foto: Emir Dindić

U Tuzli je sinoć bila kao u filmovima koji nagovještavaju apokalipsu pošto je jako nevrijeme pogodilo ovaj grad.

Veliki broj ulica je bio poplavljen, a u pojedinim dijeliovima grada automobili su ostali "zarobljeni" u vodi, dok su neka naselja ostala i bez električne enregije. Jak vjetar je lomio drveće.

Jako nevrijeme nije nanijelo nikakve štete terenu stadiona Tušanj koji kao što se može vidjeti u fotogaleriji izgleda perfektno i spreman je za novi start sezone.

Inače, na Tušnju će večeras u generalnoj probi Sloboda dočekati Olimpik pa će taj susret biti i ispit za teren kultnog tuzlanskog stadiona.

I sljedeće sezone će se na Tušnju igrati po jedan meč u svakom kolu jer će Sloboda i Tuzla City biti domaćini na ovom stadionu. Ukoliko se u obzir uzmu i Kup utakmice jasne je i da teren Tušnja čeka "duga i naporna" sezona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.