Crnogorac: Bilo je teško, ali igrači su dobro odgovorili zadatku

Trener Slobode nakon pobjede nad Seonom

Crnogorac: Bilo je teško, ali igrači su dobro odgovorili zadatku

Danas je Sloboda gostovala kod Seone gdje je odigrala novu prijateljsku utakmicu. Tuzlaci su danas upisali pobjedu rezultatom 0:2.

Nakon utakmice kratko je za SportSport.ba govorio trener Slobode Gradimir Crnogorac.

"Prvo, da čestitam domaćinu na prošlogodišnjem prvom mjestu u Drugoj ligi FBiH (Sjever). Hvala im na gostoprimstvu... Vidjeli ste da je danas bilo jako teško, teški uslovi za igru, bilo je veoma vruće, međutim igrači su dobro odgovorili zadatku, odradili su ono što smo tražili od njih i eto, pobijedili smo".

Da li je to to kada je u pitanju igrački kadar za start nove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jeste, tako je bilo i na početku sezone, svi znamo da je naš klub u fazi stabilizacije, kako kluba tako i igračkom kadra. Znači možemo se samo osloniti na naše mlade igrače. Mislim da ovi momci zaslužuju pažnju, trebamo biti strpljivi sa njima, nastaviti raditi i nadati se najboljem", poručio je Crnogorac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi