Italijan će uskoro i zvanično postati slobodan igrač

Aris nova opcija za Balotellija?

Još uvijek se čeka da Mario Balotelli zvanično napusti Bresciju koja je na putu nazad u Seriju B.

Davno je "puklo" između Balotellija i kluba iz grada u kojem je odrastao, pa se odavno špekuliše o njegovom narednom angažmanu. Glavno je pitanje: Ko je spreman rizikovati sa nepopravljivim Italijanom?

Do sada se Balotelli povezivao sa Bocom, odlaskom u Ujedinjene Arapske Emirate, klubovima iz MLS-a i Turske, ali i sa Comom, ambicioznim italijanskim trećeligašem.

Sada se pojavljuju špekulacije da bi Balotelli mogao karijeru nastaviti u Grčkoj.

Tamošnji Sporime.gr piše da bi naredni klub Marija Balotellija mogao biti Aris. Bez obzira na sve što se dešava sa Balotellijem, Italijan bi bio ogromno pojačanje za tim iz Soluna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.