Balotelli pravi nevjerovatan transfer? "Pregovaramo..."
EPA

Kakav bi to bio pad

Balotelli pravi nevjerovatan transfer? "Pregovaramo..."

I dalje je pod velikim upitnikom gdje će Mario Balotelli nastaviti svoju karijeru.

Nestašni italijanski napadač je neslavno okončao epizodu u Bresciji i prethodnih dana mnogo se špekuliše o njegovoj budućnosti, a nekih opcija već sada ima.

Pisalo se o interesu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, zatim o ponudama iz Turske i Brazila, no Balotelli bi na kraju mogao ostati u Italiji. Barem ako je suditi prema onome što je rekao Michael Gandler.

Gandler je inače jedan od čelnika trećeligaša Coma i ozbiljno je 'zagrijan' da napad svoje momčadi osnaži upravo sa Balotellijem, a da nisu u pitanju samo glasine potvrdio je i u razgovoru za La Provincia di Como.

"Došlo je do kontakta između dvije strane. Sjeli smo s njegovim zastupnicima, saslušali su nas, ali to je sve što mogu reći u ovom trenutku", rekao je Gandler.

Teško je očekivati da dođe do transfera, pogotovo jer je Como trećeligaš, no finansije mu ne predstavljaju problem. Klub je u vlasništvu biznismena Roberta Budija Hartona koji se ubraja među najbogatije ljude u Indoneziji s bogatstvom od skoro 20 milijardi dolara.

Treba napomenuti i da je Como jedno od najbogatijih mjesta u Italiji. Mnogo poznatih lica iz svijeta sporta ima kužu na ovom jezeru, a među njima je i Pep Guardiola.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi