Izgleda ogromno

Adama Traore svojim izgledom jučer je ostavio sve bez teksta na Stamford Bridgeu

Endin Čaušević

Adama Traore ponovo se našao u centru pažnje zbog fotografije koja kruži društvenim mrežama.

Igrač Wolverhamptona poznat je po svom nevjerovatnom izgledu, a za njega mnogi kažu da više izgleda kao bodybuilder nego fudbaler. No, i pored svog izgleda Traore je nevjerovatno brz na terenu, te je bez dileme jedan od najboljih igrača Vukova.

Njegov tim jučer je u posljednjem kolu Premiershipa poražen u gostima protiv Chelseaja sa 2:0, a bivši fudbaler Barcelone na terenu je proveo svih 90 minuta.

Međutim, jedna fotografija s jučerašnjeg meča je posebno u centru pažnje. Traore kao da iz dana u dan izgleda sve veći, a fotografija s jučerašnje utakmice na Stamford Bridgeu to najbolje pokazuje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.