Mijenjaju veznjaka i defanzivca

Mladost DK i Zrinjski blizu razmjene igrača? · Saznajemo

Admin Čaušević

Nekoliko dana uoči početka nove sezone Premijer lige Mladost Doboj Kakanj i Zrinjski su blizu dogovora razmjene igrača, potvrđeno je za SportSport.ba. 

Rijad Sadiku bi trebao postati novi fudbaler Zrinjskog, dok bi u suprotnom smjeru trebao krenuti Semir Pezer koji je i u minuloj sezoni igrao na posudbi u Mladosti.

Sadiku, koji je prošao omladinske selekcije Sarajava je jutros otputovao na pregovore u Mostar i nije nastupio na današnjem prijateljskom meču u kojem je Mladost s 2:0 pobijedila Travnik.

Na drugoj strani Pezer ima važeći ugovor sa Zrinjskim, ali Mladen Žižović ne računa na njegove usluge. Iskusni veznjak trenira odvojeno od ekipe i čeka rasplet situacije.

Podsjećanja radi, nova sezona Premijer lige starta predstojećeg vikenda. Zrinjski će biti domaćin Olimpiku, dok će Mladost gostovati Borcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.