Ibanez se riješio jednog, a pojavio se drugi problem

Argentinac baš nema sreće

Ibanez se riješio jednog, a pojavio se drugi problem · Saznajemo

A. Čaušević

Luis Ibanez je jedno od najzvučnijih imena u Premijer ligi, ali iskusni Argentinac još uvijek nije dobio priliku da opravda reputaciju s kojom je stigao u BiH. 

Ibanez je krajem maja u Zagrebu operisao stopalo. Bio je to problem koji ga je mučio duže vremena te je imao plan da potpuno spreman uđe u novu sezonu.

Baš kada se iskusni lijevi bek vratio trenažni proces, nekadašnjeg člana Crvene zvezde i Zagreba stigao je novi problem, tačnije nova problema.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Ibanez je povrijedio aduktor te ga čeka nekoliko sedmica pauze. Prema prvim prognozama radi se o tri sedmice pauze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To znači da će popularni Lucho sigurno propustiti nekoliko uvodnih kola Premijer lige, a pod znakom pitanja je i njegov nastup u kvalifikacijama za Europa ligu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
A svakako ne bi igrao.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi