Nakon Barišića

Radan dan u Tuzla Cityju: Ozvaničeno još jedno i do sada najzvučnije pojačanje! · Zvanično

Admin Čaušević

Dva dana uoči starta nove sezone Tuzla City je angažovala dva nova pojačanja. 

Prvo je ugovor s tuzlanskim premijerligašem potpisao Hrvoje Barišić, a nakon njega paraf je stavio i Nemanja Nikolić, bivši kapiten i najbolji strijelac Voždovca. 

Ovaj 32-godišnji veznjak koji je najzvučnije pojačanje Tuzla Cityja u ovom prijalaznom roku je potpisao dvogodišnji ugovor.

"U Tuzli sam dobro primljen. Nisam tu bio zadnjih desetak godina, ali mi se sviđa grad. Dobro je i što je Beograd blizu. Klub mi je također OK. Čuo sam sve najbolje, ambicije su tu i vjerujem da ćemo svi biti srećni na kraju, kazao je Nikolić.

Iako je rođen u Valjevu ima i crnogorsko državljanstvo, a za reprezentaciju ove države nastupio je u 12 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošao je školu Crvene zvezde za čije je i seniore nastupao, a nosio je još dresove bjeloruskog Dinamo Minska i Bate Borisova, zatim izraelskog Hapoela, crnogorskog Grblja te OFK Beograda i Spartaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.