Veliki maler

A trebao je igrati: Nekoliko sati pred posljednji meč Krunića zadesio pravi peh

A. Čaušević

Milan će večeras odigrati posljednji meč u sezoni, a Rade Krunić se trebao naći u startnoj postavi protiv Cagliarija.

Nekoliko sati pred utakmicu Stefano Pioli je objavio listu pozvanih za ovaj susret, a na istom na opšte iznenađenje nije bilo Radata Krunća.

Mediji na Apeninima su odmah tražili objašnjenje i razlog zašto nema bh. reprezentativca, počelo se špekulisati da li se u pozadini krije realizacija transfera, međutim to nije slučaj.

Naime, Krunić se zadobio blagu povredu mišića i radi mjera opreza neće opšte konkurisati za večerašnji duel što znači da će prvu, a možda i posljednju sezonu u dresu Rossonera završiti sa 15 nastupa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ovaj 26-godišnjak se već neko vrijeme povezuje s odlaskom iz Milana. Kao nova destinacija spominje se Torino, a visina transfer iznosi osam miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.