Gazzetta dello Sport: Ibrahimović donio odluku oko nastavka karijere

Ostaje na San Siru

Gazzetta dello Sport: Ibrahimović donio odluku oko nastavka karijere

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je početkom ove sezone stigao u Milan kao slobodan igrač, te je potpisao ugovor do kraja sezone.

Mnogi su sumnjali da će Ibrahimović napraviti neku prevagu u ekipi Milana jer ima već 38 godina, ali su se prevarili. Od januara je u Seriji A odigrao 17 mečeva, te je uspio zabiti devet golova i dodati pet asistencija.

Ibrahimović je tako pokazao da ima još uvijek mnogo toga da pokaže, te da još uvijek nije vrijeme za penziju. Njegov ugovor s Milanom ističe u narednim danima i sigurno će se više o njegovoj sudbini znati početkom avgusta.

No, La Gazzetta dello Sport piše večeras da je Ibrahimović "prelomio", te da je odlučio da ostane u Milanu. On će gotovo sigurno potpisati ugovor na godinu dana, a zvanična potvrda se očekuje uskoro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, čelnici kluba su ga uvjeri da ostane na San Siru, te su i saigrači učestvovali u "nagovaranju". Ibrahimović se odlično uklopio u tim, te je očito da ne želi napustiti San Siro nakon svega pola godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ahutdah
Jedan od najvecih u ovom sportu!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi