Trebotić pred potpisom

HŠK Zrinjski dobija još jedno zvučno pojačanje?

E. Škorić

Iskusni 30-godišnji Splićanin Dinko Trebotić bi ubrzo mogao postati novi član HŠK Zrinjski.

Trebotić je centralni veznjak koji bi mogao kao veliko pojačanje sletjeti u Mostar, a njegov dolazak bi svakako Zrinjski učinio još konkurentnijim u Premijer ligi u novoj sezoni.

On je trenutno slobodan igrač nakon što je krajem jula raskinuo sporazumno s Dinamom iz Minska, a prethodno je igrao u Mađarskoj za Kapošvar i Videoton, bio je i u Izraelu, igrao i za mnoge hrvatske klubove, a najviše ga se pamti iz perioda dok je nastupao za splitski Hajduk.

Upravo u Hajduku je i počeo karijeru, a u sezoni 2014/15 je s Videotonom bio prvak Mađarske.

Sada čekamo konačan rasplet situacije i zvaničnu potvrdu od strane HŠK Zrinjski. Ona bi, vjeruje se, ubrzo trebala stići.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.