Pravo je čudo kako je u Mostaru sinoć postignut samo jedan gol

Veliki broj prilika

Pravo je čudo kako je u Mostaru sinoć postignut samo jedan gol

E. Škorić

Zrinjski je imao velikih problema na otvaranju sezone, ali je na kraju uspio doći do pobjede.

U Mostaru je favorit većim dijelom utakmice dominirao i stvarao šanse, ali je tek u 81. minuti došao do pobjede nad gostima iz Sarajeva, ekipom Olimpika.

Anes Mašić je odmah po ulasku u igru postigao pogodak za pobjedu svog tima, a zanimljivo da mu je asistirao još jedan rezervista, daleko iskusniji Pero Stojkić.

Izmjene koje je napravio Mladen Žižović, a pet ih je bilo od 46. do 80. minute, urodile su plodom i donijele su njegovoj ekipi važne bodove na otvaranju nove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik je imao svoje šanse, pa može da žali što po povratku u Premijer ligu nije ostvario i bolji rezultat.

Video: Arena Sport

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi