Mostarski derbi pod reflektorima!

U drugom kolu Velež domaćin Zrinjskom

Mostarski derbi pod reflektorima!

U 2. kolu Premijer Lige u Mostaru očekuje nas pravi spektakl.

Nogometaši FK Velež i HŠK Zrinjski utakmicu će na stadionu ''Rođeni'' odigrati u večernjem terminu u 19h. To znači da će to biti prva utakmica na Veležovom stadionu koja će biti odigrana pod svjetlima reflektora.

Nedavno su u Veležu za SportSport.ba potvrdili kako je s reflektorima sve u redu, osim što isti nisu "upucani".

Inžinjeri nizozemskog Philipsa u ovim okolnostima pandemije koronavirusa imaju ograničeno kretanje no do utakmice koja će se igrati za sedam dana u Veležu će riješiti i taj problem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prava je šteta što publika neće moći prisustvovati ovom gradskom derbiju koji će kao i uvijek plijeniti veliku pozornost bh. nogometne javnosti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

007
Ovo nije ni stadion, ovo je livada u industrijskoj sezoni, kraj pijace buvljaka
4 14
starmac
Zavist je čudo.Pogotovo kad neko napravi 3 stadiona a neko ko parazit živi od tuđeg rada.Neka se pojedu dušmani.ARENA će da sija a i REPKA će da igra.M.U.S.V.D.G
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi