Favorit, ali ne preveliki

Kladionice 'sumnjaju' u snagu Sarajeva

Edmir Škorić

Aktuelni bh. prvak FK Sarajevo danas će gostovati u Krupi na Vrbasu.

Bordo tim kreće u odbranu titule gostovanjem kod povratnika u Premijer ligu i ekipe koja je u prošlosti itekako znala da namuči velikane, posebno na svom terenu s umjetnom travom.

U Sarajevu su toga svjesni, pa će isuviše oprezno ući u današnji meč, ali da je tim s Koševa favorit, jasno je i pticama na grani. Međutim, kladionice ovaj put ne daju preveliku ulogu favorita aktuelnom prvaku i smatraju da će puno teže do pobjede.

Naime, u kladionici MOZZART kvota na pobjedu Sarajva je 1.72, na neriješen ishod 3.45 i na pobjedu Krupe 4.80. Uspordbe radi, kvota na Željezničar protiv Veleža iznosila je - 1.20!

Također, vjeruje se da neće biti puno golova danas u Krupi, pa kladionice na 3+ nude kvotu 2.00, a za one hrabrije tu je i ponuda s četiri i više golova na meču i za tu okladu postavljena je kvota 3.50.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da ne govorimo o nekim otkačenim okladama kao npr. 7+ gdje na samo jednu uloženu marku možete dobiti 40 KM.

Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.