Sarajevo bez četvorice fudbalera protiv Krupe
Foto: FK Sarajevo

Bordo tim otputovao u Banjaluku

Sarajevo bez četvorice fudbalera protiv Krupe

Ekipa FK Sarajevo jutros je u 10:00 sati iz Trening kampa Butmir otputovala u Banjaluku.

Aktuelni prvaci BiH će u gradu na Vrbasu boraviti do sutrašnjeg susreta 1. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Krupe, a u ovom duelu Vinko Marinović neće moći da računa na nekoliko fudbalera.

Iz Sarajeva su saopštili kako će utakmicu protiv Krupe propustiti Amer Dupovac, Tino Sven Sušić i Halid Šabanović koji su povrijeđeni, kao i Amar Rahmanović koji će odsustvovati zbog suspenzije radi dobijena tri žuta kartona prošle sezone.

"Pripremali smo se na umjetnoj podlozi, jer znamo da Krupa igra na njoj. Sigurno da će biti vruće, što će biti problem za obje ekipe, ali se nadam da će se igrači prilagoditi tome i odigrati dobru utakmicu kako bi bili zadovoljni", rekao je šef stručnog štaba Vinko Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marinović je u Banjaluku poveo sljedeće igrače: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović. D. Hodžić, Bešić, Miličević, Šerbečić, Pidro, Salčin, Đokanović, F. Hodžić, Mustedanagić, Oremuš, Cruz, Fanimo, Jukić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Handžić.

Utakmica između Krupe i Sarajeva se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 17:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Kec k'o kuća. Krupa ovo dobija.
4 14
belajbeg888
I OVE SEZONE CE BITI BEZ KONKURENCIJE 1946!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti