Francuz ne krije ljubav prema borilačkim sportovima

Benzema: Da se borim u ringu? Zašto da ne, šest mjeseci treninga, pa onda...

Bez obzira na godine, čini se da Karim Benzema ne misli usporiti. Šta više, iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Reala.

Kada završi sa fudbalom, možda okuša i u borilačkom sportu. Naime, Francuz je poručio da to ne bi bio problem za njega.

Benzema izdvojio vrijeme i za jedan YouTube odgovarao na pitanja nekolicine prijatelja i poznanika. Od francuskog kickboxera Fouada Ezbirija, sa kojim je u prošlosti trenirao, je dobio pitanje: Da li planira ući u ring ili oktagon barem jednom?

"Pa, Fouade moj brate, u svakom slučaju nadam se da tebi ide dobro i istina je da volim borilačke sportove. Volim trenirati, kao što si rekao već smo trenirali zajedno. Kada završim sa fudbalom zašto ne bih trenirao s tobom šest mjeseci, a ako budeš mislio da sam spreman za borbu, za mene to neće biti problem. Ja sam za!", rekao je napadač Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.