Spremio je pakao za Gaethjea

Khabib poslao zastrašujuću poruku narednom rivalu: Odvest ću ga u najdublji okean i utopiti ga...

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov počeo je pripreme za obračun protiv Justina Gaethjea koji će se održati 24. oktobra.

Nema sumnje da će The Eagle u ovaj meč ući vrhunski pripremljen, a motiv više će mu biti činjenica da će se boriti u čas svog oca Abdulmanapa, koji je preminuo prije mjesec dana u 58. godini života.

Mnogi smatraju da će Gaethje biti najveći izazov u karijeri za šampiona, a Khabib je po svemu sudeći spreman da Justinu priredi pakao.

"Justin je veoma dobar momak i dobar protivnik za mene. Ipak, kada se oktagon zatvori mora biti spreman na sve, a ne samo na boks, jer ja nisam Dustin ili Tony. Odvest ću ga u najdublji okean i utopiti ga. InshaAllah", napisao je Khabib.

Očigledno je Dagestanac odlučio da pruži meč života, što nije nikakvo čudo, jer će ova borba biti za njegovog oca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.