Pojavio se još jedan borac koji 'zna' kako pobijediti Khabiba

Nada se kako bi mogao dobiti šansu

Pojavio se još jedan borac koji 'zna' kako pobijediti Khabiba

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov meta je mnogih boraca.

Godinama mnogi neuspješno pokušavaju da ga savladaju, a niko za sada nije bio ni blizu tome.

The Eagle je bez dileme jedan od najvećih svih vremena, a često se pojave borci koji tvrde da znaju kako pobijediti Dagestanca.

Ruski MMA borac Arman Tsarukyan (15-2) je jedan od njih. Član UFC-a u karijeri je izgubio dvije borbe, jednu upravo protiv člana Khabibovog tima Islama Makhacheva, ali tvrdi da bi znao kako u oktagonu sa Khabibom.

"Volio bih se boriti sa Khabibom, ali to je nerealno jer će vjerovatno odraditi jeoš samo jednu ili dvije borbe", rekao je ruski borac i zatim je otkrio kako bi radio borbu sa šampionom.

"Ne bih se prepao. Ne bih mu dozvolio da me baci uz ogradu, okretao bih se, držao distancu i ne bih mu dopuštao da mi se približi. Ako mu onemogućite da se bori, onda mu pravite problem. Niko do sada ga nije zaustavio jer nemaju to hrvanje, ali nije ni imao rivala poput mene. Svi su sami sebe pobjeđivali. Ja bih drugačije", rekao je Tsarukyan.

Top Komentari

Maestro
Ali pričaju bezveze svi su jaki na riječima dok ne dođu u ring
1 2
Bambino
Hahaha jest tako je i ovih 28 prije tebe pricalo pa sad tresu slamu ko onaj mc nekakav gregor
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi