Ili je lud ili ima veliku petlju: Conor McGregor prihvatio borbu protiv čečenske zvijeri

Dana White otkrio

Ili je lud ili ima veliku petlju: Conor McGregor prihvatio borbu protiv čečenske zvijeri

M. Šljivak

Conor McGregor prihvatio je borbu protiv čečenske zvijeri Khamzata Chimaeva.

Čudesni Chimaev nova je zvijer svjetskog MMA sporta. Mnogi ne žele da mu se nađu na putu, a nakon što je Čečen prozvao Conora, Irac je samo kratko odgovorio: Prihvatam.

Iako je nešto kasnije Conor istakao da je prihvatio borbu sa bokserskom legendom Mannyjem Pacquiaom i da se na to odnosio njegov odgovor, predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da se Conorov tweet odnosio na borbu sa Chimaevom.

"Da, taj tweet je bio za Khamzata. Međutim, za sada nema interesa za ovu borbu. Sačekajmo da vidimo kako će se ova godina završiti. Znate da Conor želi borbu sa Khabibom. On se bori 24. oktobra i vidjet ćemo šta će se dogoditi", rekao je White.

Khamzat Chimaev je u samo deset dana odradio dva UFC meča. Brutalno je prebio protivnike i najavio je velike stvari u najjačoj svjetskoj promociji.

Top Komentari

realno_govoreci
A sto bi McGregor dobio uopste priliku protiv Khabiba? Ima precih boraca.Ovaj je svoje odradio.Ostalo mu je kao Show man da uzme para i to je to.Ovaj Dana toliko forsira ovog Irca ko da mu je sin
3 1
Tyson
Conor McGregor je totalno propao kao borac,može samo da proziva borce jer vidi da jednostavno samo tone prema dole. Conor McGregor je završio svoju UFC karijeru moze samo da vrijeđa i laje. KRETEN
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi