Posudba iz Salzburga

Ništa od Hajduka: Darko Todorović karijeru nastavlja u Poljskoj? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Darko Todorović neće nositi dres austrijskog prvaka RB Salbzurga naredne sezone.

Nakon posudbe u dresu njemačkog drugoligaša Holstein Kiela, ovaj 23-godišnjak se vratio u Salzburg, ali nije počeo pripreme sa ovim klubom i bilo je jasno da oni na njega ne računaju.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Todorović na korak od prelaska u Hajduk, te da se klubovi dogovaraju oko posudbe sa opcijom da splitski klub otkupi ugovor bh. igrača.

Međutim, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje od toga neće biti ništa, jer će Todorović karijeru nastaviti u Poljskoj i to u ekipi Wisle Plock.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kako saznajemo, dogovorena je jednogodišnja posudba između klubova, pa ćemo bh. fudbalera vjerovatno naredne sezone gledati u poljskoj Ekstraklasi.

Wisla Plock je prošlu sezonu završila na 12. mjestu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.