Todorović ide iz Salzburga, poznata nova adresa?

Reprezentativca BiH želi klub iz Hrvatske

Todorović ide iz Salzburga, poznata nova adresa?

Odlazak Josipa Juranovića u Legiju iz Varšave ostavio je rupu na desnom beku u Hajduku.

Splićani intenzivno tragaju za fudbalerom koji bi na najbolji način mogao nadomjestiti Juranovićev odlazak, za koji su dobili 700 hiljada eura, a na listi želja Igora Tudora je, ni manje ni više, nego Darko Todorović.

Todorović je 2018. godine iz Slobode otišao u Red Bull Salzburg kojem se obavezao na višegodišnju saradnju, ali tamo, kao ni na posudbi u njemačkom Holsten Kielu, nije se baš pokazao u najboljem svjetlu.

Iz tog razloga Bikovi ne bi imali ništa protiv da pošalju Todorovića na novu posudbu, a mediji u Hrvatskoj, konkretno 24sata.hr, piše da je upravo Hajduk voljan da ga dovede s mogućnošću otkupa ugovora.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Todorović je zanimljiv Hajduku, a kako će se dalje razvijati priča, ovisit će, naravno, o pregovorima. No, Igor Tudor, Ivan Kepčija i Mario Stanić svakako bi ga htjeli dovesti. A njihova je riječ presudna nakon što im je Nadzorni odbor izglasao povjerenje da nastave voditi momčad i sportsku politiku kluba", navodi se.

Hajduk je, podsjetimo, želio Todorovića i prije nego što je otišao u Austriju.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_
Lijepo bi se snaso u Hajduku
5 0
pero98
Bolje ti nađi bolji klub od Hajduka, tamo ćeš samo propast.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi