Foto - EPA

Seli u Englesku

Transfer bomba iz Barcelone: Coutinho ponovo odlazi

Midhat Šljivak

Brazilac Philippe Coutinho neće ni naredne sezone nositi dres Barcelone.

Čovjek kojeg je katalonski klub u januaru 2018. godine platio Liverpoolu 160 miliona eura, nije napravio ništa, te se nakon posudbe u Bayernu za njega traži novi klub.

A nova destinacija za Brazilca trebao bi biti London, jer je po pisanju katalonskog Sporta, dogovor o realizaciji transfera jako blizu.

Nažalost po Barcelonu, Topnici neće otkupiti kompletan ugovor ovog fudbalera, ali će za određeni iznos dovesti Coutinha na jednogodišnju posudbu i imat će mogućnost otkupa ugovora.

Agent Kia Joorabchian već određeno vrijeme pregovara sa Arsenalom i neće biti nikakvo iznenađenje ako Coutinha ponovo budemo gledali u Premiershipu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.