13

Komentari (13)

DamirT
Sa Coutinhom bi Arsenal imao najbolji napad u Engleskoj.Ovako su u top 3...
ryan.giggs
Nije 160 već 145. 20 mil je koštala pozajmica Bayernu, vjerovatno 15 mil će koštati Arsenalu. Dakle spade cijena na 110.
tbra
Pepe, Aubameyang, Willian, Coutinho. Sexy.
Noheat_killer
@tbra kakav wilian, jesi li dobar?
tbra
Ne pratis prijatelju
Maestro
Nikakav igrač bljesnuo jednu sezonu i to je to da je bolji igrač dokazao bi se u nekom od klubova što kod njega nine slučaj najbolje da se vrati u Espanyol tamo mu je i mjesto u drugoj ligi
Jack28
Ako Arteta kaže da treba, onda treba. Evidentno je da će Arteta u budućnosti biti top3 trener na Dunjaluku.
AmarSahi
Ne razumijem kako Barcelona kada plati velike pare za igrača tog igrača i upropasti. Isto tako i sa Realom.
RocknRolla
Nemoze da se nosi sa pritiskom u Barci. U ostalom, zasto je qarina u Bayernu takodjer bio? Ovo vise nije ni do kluba, vec do igraca samog.
AmarSahi
@RocknRolla Još mediji pišu članke kako loše igraju a jedino što znaju o njegovoj igri je koliko je puta igrao, koliko je zabio i koliko je puta astitirao. Razumijem tvoj komentar i slažem se sa njim
SakeArsenal
@RocknRolla Druže, nisi ti vidio njegovu statistiku u Bajernu
RocknRolla
Nije statistika sve, a da je tako dobar kosto hoces da kazes, nebi ga se Bayern odrekao prvom prilikom i rekao "evo vam ga, drzite".
SakeArsenal
To je već leba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.