Poznato kada će se Miralem Pjanić priključiti treninzima Barcelone

Napušta Juventus

Poznato kada će se Miralem Pjanić priključiti treninzima Barcelone

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić na kraju ove sezone će napustiti Juventus i karijeru će nastaviti u Barceloni.

Prije mjesec dana katalonski klub je potvrdio da je transfer Pjanića završena stvar, te da će on od naredne sezone nositi dres katalonskog kluba. Bh. veznjak je potpisao ugovor na četiri godine.

On je odlučio da ostane u Juventusu do kraja sezone, te je nakon potpisa ugovora odigrao skoro svaki meč u Seriji A. Također, bit će na raspolaganju Mauriziju Sarriju i na mečevima Lige prvaka.

Katalonski Sport objavio je jutros da je Pjanić u kontaktu s Barcelonom, te da se sprema za dolazak u ovaj grad. Odlučeno je da će se on pridružiti treninzima novog kluba krajem avgusta nakon što Juventus završi zvanično sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. veznjak neće imati mnogo vremena za odmor jer uskoro počinje nova sezona u La Ligi, te će imati jako malo vremena da se uklopi u novi tim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Još jedna greška Barcelone u nizu bezbrojnih pogrešnih transfera.I da mera bude puna još su mu dali ugovor na 4 godine.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi