Ne krije svoje želje

Sprema li Refik Šabanadžović sina na nezamislivi transfer?

Admin Čaušević

Anel Šabanadžović je član AEK-a od prošlog ljeta član nakon što je prethodno prošao sve omladinske selekcije Željezničara. 

Njegov otac Refik je imao izuzetno uspješnu karijeru, a svakako najveći uspjeh bilo mu je osvajanje Kupa šampiona, odnosno današnje Lige prvaka sa Crvenom zvezdom.

U razgovoru za srbijanske medije Šabanadžović senior je kazao da ne krije kako mu je jednog dana želja da svog sina vidi u dresu beogradskih "crveno-belih".

"Nikada nisam krio da bih volio da me Anel naslijediu Zvezdi, igra zadnjeg veznog baš kao i ja nekada. Vjerujem u njega, dobro ide, polako, nigde ne žuri. A Grčka može da mu bude prava odskočna daska za moju Zvezdu", rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

"I sada, kao i ja, gleda sve utakmice Crvene zvezde, naravno na televiziji. Nije propustio nijednu utakmicu u Ligi šampiona", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Super League:

Eventualni potpis mladog veznjaka uzimajući u obzir trenutne okolnosti i nezamislivim i radikalne stavove popularnih Delija po pitanju nekih stvari, međutim u fudbalu ništa nije nemoguće.

Šabanadžović junior će kako stvari stoje i sljedeću sezonu provesti u AEK-u. U prošloj sezoni je u svim takmičenjima odigrao 13 utakmica, a ovaj 21-godišnjak se nada da će mu minutaža sada biti veća.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.