Gostuju u Cardiffu?

Sarajevo će svoj evropski put krenuti s veličanstvenog stadiona?

Edmir Škorić

U Nyonu je danas održan žrijeb parova prvog pretkola Lige prvaka, a Sarajevo na evropski put kreće iz Velsa.

Naime, žrijeb je odredio Sarajevu za protivnika velšku ekipu Connah's Quay, koji će ujedno biti domaćin u jednoj utakmici.

Kako je objavio sam velški klub, igrat će se 18. avgusta na stadionu Cardiff City u Cardiffu.

I neki novinari iz Velsa objavili su kako će se meč igrati na stadionu u Cardiffu, mada je pitanje gdje će se on zaista odigrati, s obzirom na brojne restrikcije i zabrane putovanja u mnoge zemlje zbog koronavirusa.

Sarajevo će inače sutra saznati i potencijalnog rivala u drugom pretkolu, ali na Koševu će se sada bazirati isključivo na ekipu koja je prošle godine izbacila škotski Kilmarnock iz Evrope, a potom ispala od Partizana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.