Tim iz Istanbula želi bh. veznjaka

Ajdin Hasić dobio ponudu iz Tuzle

Midhat Šljivak

Mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić (18) pokušat će ovog ljeta da se nametne u prvom timu Bešiktaša.

Nakon sasvim dobre epizode na posudbi u redovima Umraniyespora, trener Bešiktaša Sergen Yalcin najavio je kako će dati šansu 18-godišnjem bh. fudbaleru da se dokaže i da se pokuša izboriti za mjesto u prvom timu.

"Dat ću sve o sebe i naporno ću raditi da se dokažem treneru. Želim titulu sa Bešiktašom", poručio je Hasić.

Ipak, Hasić je dobio i zanimljivu ponudu za narednu sezonu. Njega na posudbu želi dovesti ekipa Tuzlaspora, koja se plasirala u drugi razred turskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U timu iz Tuzle (dio Istanbula) smatraju da bi im Hasić bio od velike pomoći naredne sezone, ali ipak teško je vjerovati da će na kraju završiti u ovom klubu.

Za njega drugi rang takmičenja vjerovatno nije više izazov, pa i ako ode na posudbu, to bi mogao biti samo tim iz Super lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti