Konačno je jedna uglednija ekipa počela pregovore s Raiolom oko Balotellija

Svjetlo na kraju tunela

Konačno je jedna uglednija ekipa počela pregovore s Raiolom oko Balotellija

Italijanski napadač Mario Balotelli trenutno je bez kluba. 

On se rastao s Brescijom nakon što je klub ispao iz Serije A i sada traži novu sredinu.

Ponuda nema kao nekada. Balotellija više niko ne želi od klubova iz najjačih evropskih liga, pa se prije nekoliko dana pojavila informacija da bi mogao završiti u Rumuniji.

Njegov agent Mino Raiola je za vikend, prema navodima novinara Nicole Schira, ipak počeo pregovore s jednim ozbiljnijim klubom. U pitanju je Bešiktaš. Turski klub i ranije se dovodio u vezu sa Super Marijom i čini se da bi to trebala biti naredna destinjacija za igrača.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prema istom izvoru Turci su Balotelliju ponudili 2,5 miliona eura godišnje plus bonusi što je i više nego pristojno za napadača koji je u čitavoj prošloj sezoni postigao pet golova.

Balotelli pored neefikasnosti u buduće može imati i problem s godinama jer za tri dana puni 30 i više nije mlad.

Top Komentari

Adnanos
Jedinstven igrac. Kad se bude pricalo za 20 gd koji je igrac uspio najvise nazadovat do svoje 30 gd to ce biti uvijek on.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti