Pohvalio se novim videom

Da biste izveli ovako nešto u vodi, morate imati snagu u nogama kakvu ima Zlatan Ibrahimović!

Zlatan Ibrahimović ovih dana uživa u godišnjem odmoru. 

Nakon fantastične polusezone u dresu Milana u kojoj je postigao 11 golova i dokazao da je sa 38 godina još uvijek jedan od najboljih napadača današnjice, Ibra se počastio godišnjim odmorom kakav i zaslužuje.

Kako izvještavaju inostrani mediji, on ovih dana uživa u francuskom Saint - Tropezu, a tokom odmora svaku priliku koristi da snimi video ili napravi fotografiju za Instagram.

Tako je danas objavio video zapis na kojem se vidi kako izvodi nešto što je vrlo teško u vodi. U pitanju su popularne makazice za koje, da bi ih se izvelo u vodi, potrebna izuzetna snaga u nogama.

A, ako neko ima snage u nogama, onda je to popularni Ibrakadabra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku pogledajte potez koji djeluje lak ali ga je zaista izuzetno teško izvesti na način kako je to uradio Ibra:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.