Pred sutrašnji meč Barce i Bayerna

Vidal poručio da se Messi i Lewandowski ne mogu porediti: "Evo s kim ćete ga porediti"

Endin Čaušević

Barcelona i Bayern sutra navečer igraju u Lisabonu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Zbog novih pravila da će se u nokaut fazi igrati samo jedan meč jasno je da nas očekuje sutra spektakularna borba starih rivala. Barca i Bayern su se ranije sastajali u nokaut fazi, a čini se da su imali podjednak uspjeh.

Posljednji put su igrali 2015. godine kada je Barcelona uspjela da prođe dalje uz nevjerovatnu igru Lea Messija, te su kasnije Katalonci i osvojili titulu prvaka Evrope.

Međutim, ovaj put Bayern je u dosta boljoj formi nego Barcelona kojoj je ostala još Liga prvaka kako bi pokušala spasiti sezonu. Mnogi kažu da je ovo okršaj i ponajboljih igrača svijeta Lionela Messija i Roberta Lewandowskog, ali Arturo Vidal ne misli tako.

Čileanac je pred sutrašnji meč izjavio da je Lewandowski fantastičan igrač, ali da je ludost porediti ga s Messijem, te je poručio da je realnije da ga porede sa Luisom Suarezom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Robert Lewandowski je nevjerovatan, neumoljiv je napadač. Igao sam tri godine s njim, gledao sam ga kako se razvija i trenira. Međutim, Leo Messi je s druge planete i ne smijete ga porediti ni sa kim. Lewa je najbolja 'devetka' svijeta te je rame uz rame s Luisom Suárezom s kojim ga možete porediti, poručio je Vidal.

Kvote za sutrašnji okršaj Bayerna i Barcelone koji se igra od 21 sat možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.