Barcelona je jučer posramila Arthura kao nikad

Otjerali ga iz trening centra

Barcelona je jučer posramila Arthura kao nikad

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Arthur Melo vratio se u Barcelonu prije nekoliko dana nakon burnih dešavanja iz proteklih sedmica.

Arthur nije igrao za Barcu od objave transfera u Juventus, te je čak odbijao da se vrati s odmora na početak priprema za Ligu prvaka. Brazilac ne želi da igra više za Katalonce, te čeka kraj sezone kako bi otišao u Juventus.

Međutim, nakon prijetnji da će ga klub tužiti on se vratio u Barcelonu, a čini se da su iz katalonskog kluba to jedva čekali kako bi ga osramotili. Naime, prvo prošle sedmice nije mogao gledati meč Barcelona - Napoli jer mu je zabranjen ulaz na stadion, a jučer je doživio još veći udarac.

Španski mediji pišu da je Arthur jučer želio da dođe na trening Barcelone kako bi poželio sreću saigračima koji danas putuju za Lisabon, ali također kako bi se oprostio od njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, doživio je šok kada je stigao u trening centar jer mu članovi osiguranja nisu dozvolili da uđe na teren. Njima je rečeno da je Arthuru zabranjeno da bude blizu ekipe, ali i da ulazi u klupske prostorije, te su ga praktično otjerali kući.

Ovo je još jedan pokazatelj koliko su loši odnosi Barcelone i Arthura, te da obje strane jedva čekaju da on ode u Juventus.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Tako treba. Nece se Juventus usrecit s ovim indijancem
6 6
Arnel925
Auuu jesu ga osramotili. A pare na račun moraju mu uplatiti. Boli ga čundi
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi