Foto - EPA

Davies igra protiv Messija

Poseban poziv za zvijezdu Bayerna pred utakmicu: Samo smo se počeli smijati...

Midhat Šljivak

Alphonso Davies večeras će imati priliku da još jednom pokaže sve svoje nevjerovatne sposobnosti u duelu protiv Barcelone.

Davies će imati direktan sudar sa omiljenim fudbalerom Lionelom Messijem, a pred utakmicu je dobio zanimljiv poziv od oca.

"Otac me je nazvao i samo mi je rekao: Znači, igraš protiv svog omiljenog igrača (Lionel Messi). Odgovorio sam sa 'da', a zatim smo se obojica počeli smijati", kratko je istakao Davies.

On će sasvim sigurno htjeti da se dokaže protiv Messija u ovom meču i nema dileme da će Argentinac imati posla protiv sjajnog Kanađanina.

Mozzart vam omogućava klađenje na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.