Kahn se oglasio na Twitteru

"Tek sam sad shvatio šta se desilo sinoć u Lisabonu, kakva nevjerovatna noć Lige prvaka"

Endin Čaušević

Bayern je sinoć u Lisabonu deklasirao Barcelonu sa 8:2 u četvrtfinalu Lige prvaka.

Bavarci su lakše od očekivanog došli do polufinala ovog takmičenja, te su zadali jedan od najtežih udaraca u historiji Barcelone. Niko prije utakmice nije ni sanjao da će Barca primiti čak osam golova iako je Bayern bio favorit prije meča.

Bayern je na ovaj način pokazao ostalim rivalima u kakvoj su formi, te da su s razlogom vjerovatno glavni favorit za osvajanje Lige prvaka.

Jutro nakon meča u Lisabonu oglasio se i legendarni njemački golman Oliver Kahn koji još uvijek ne može da vjeruje kakvu pobjedu je sinoć ostvario njegov Bayern.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Tek sam sad shvatio šta se desilo sinoć u Lisabonu. Kakva nevjerovatna noć Lige prvaka koju ćemo dugo pamtiti. Itekako sam ponosan na ovaj tim. Hvala vam momci za ovih sjajni 90 minuta", poručio je Kahn.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.