Novo poniženje: Barca morat platiti pet miliona eura Liverpoolu ako Coutinho osvoji LP s Bayernom

Nevjerovatno šta im se dešava

Novo poniženje: Barca morat platiti pet miliona eura Liverpoolu ako Coutinho osvoji LP s Bayernom

E. Čaušević

Philippe Coutinho je početkom 2018. godine stigao u Barcelonu iz Liverpoola kao veliko pojačanje.

Katalonci su izdvojili čak 160 miliona eura kako bi doveli Coutinha, ali se on nije baš proslavio na Camp Nou. Barca je prošlog ljeta odlučila da ga pošalje na posudbu iako je Coutinho od svih veznjaka Barcelone znatno kvalitetniji.

To što su ga prerano otpisali osvetilo im se sinoć u najtežem porazu Barcelone u historiji. Bayern je sa 8:2 deklasirao Katalonce, a dva gola zabio im je upravo Coutinho koji je još uvijek njihov igrač.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, u dogovoru transfera Coutinha s Liverpoolom stoji i klauzula da će Barcelona morati platiti pet miliona eura ukoliko ovaj igrač osvoji Ligu prvaka, a to će baš biti poniženje.

Naime, Barcelona će tu sumu morati platiti čak i ako Coutinho s Bayernom postane prvak Evrope jer je on još uvijek ugovorom vezan za Katalonce. Čini se da sramota čelnika Barce ne prestaje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adnanski
Samo jos jedan pokazatelj koliko su nesposobni ljudi koji vode Barcu...totalno su se pogubili..
8 0
Fareus1921
Odmah pripremite 5 miliona
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi