Ne ide mu baš pjevanje

Novi igrač Borussije se osramotio na predstavljanju: Njegovi saigrači padali na pod od smijeha

Edmir Škorić

Jude Bellingham (17) nije se proslavio na predstavljanju novim kolegama u Borussiji Dortmund.

Bude li igrao kako pjeva, Bellingham neće biti baš od pomoći Borussiji, no naravno ipak se radi o nogometašu, a ne pjevaču i sigurno da to neće utjecati na njegove partije u dresu njemačkog velikana.

Ali kada je mladi Bellingham zapjevao pred novim saigračima, svi su počeli da umiru od smijeha. Čitao je tekst s mobitela i pokušao da "skine" pjesmu 'So Sick' od američkogp jevača Ne-Yo.

Raphael Guerreiro je posebno "umirao" slušajući svog novog saigrača, pa je u jednom trenutku pao na pod. I Erling Haaland, iako je tu već pola godine, također je zapjevao, no njegova izvedba pjesme Boba Marleyja prošla je nešto bolje.

Mladi engleski veznjak u Borussiju je za oko 23 miliona eura došao iz Birminghama ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.