Dortmund preko Twittera provocira Manchester United

Sancho u centru pažnje

Dortmund preko Twittera provocira Manchester United

Endin Čaušević

Mnogi su vjerovali da će Jadon Sancho ovog ljeta napustiti Borussiju Dortmund i potpisati za Manchester United, ali čini se da se to neće desiti.

Već mjesecima traju špekulacije kako Crveni đavoli žele dovesti Sancha, no nije im odgovarala činjenica da Dortmund za ovog igrača traži najmanje 100 miliona eura, te nisu željeli da spuste cijenu.

Iz Dortmunda su prošle sedmice poručili da United ima rok do 10. avgusta da pošalje konkretnu ponudu, a kako se to nije desilo Sancho je jučer otputovao s ekipom na pripreme u Švicarsku.

On jučer nije bio najsretniji, te je na aerodromu ignorisao sve oko sebe jer nije tajna da se želi vratiti u Englesku. Da stvar bude još gora Dortmund je i preko Twittera počeo provocirati United.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački klub je objavio fotografiju Sancha iz svlačionice nakon treninga, te su ironično poručili "Sada zatvorite vaše oči".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
A jeste debili
2 0
AmarSahi
Manchester United, Barca i Real uvijek ''dovode'' igrače kao što su Sancho. Kada već izmišljate transfere stavite druge klubove, a ne uvijek iste.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi