Pred utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka

Salčin i Pidro složni: Čeka nas teška utakmica, ali razmišljamo samo o pobjedi

E. Oštraković

Fudblaeri Sarajeva u srijedu će odigrati utakmicu prvog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka, a protivnik je Connah's Quay Nomads.

Utakmicu su najavila dva nogometaša Sarajeva, a riječ je o Salčinu i Pidri, koji očekuju težak susret, ali žele pobjedu.

"Samim tim da je to prva kvalifikaciona runda u Ligi prvaka to dovoljno govori o težini utakmice. to je ozbiljna država i moramo se ozbiljno i dobro spremiti kao što i radimo. Nadamo se povoljnom rezultatu, tačnije pobjedi i samo o tome razmišljamo. Osjećam se super, imao sam tu lakšu povredu, koja je sanirana. Nadam se da ću biti spreman za utakmicu i da ću pružiti svoj maksimum", rekao je Đani Salčin.

Kao i Salčin i Pidro je bio povrijeđen, istina dosta, dosta duže, ali se polako vraća na pravi takmičarski nivo.

"Sigurno da nas čeka čvrsta i jaka ekipa. Analizirali smo ih i potrudićemo se da iskoristimo njihove slabosti i da pobjedimo. Mogu biti zadovoljan nakon duže pauze, na terenu dajem svoj maksimum, a to će kroz utakmice biti bolje i bolje", rekao je Pidro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.