Vinko Marinović govorio o gostovanju Sarajeva u Cardiffu

Bordo tim sutra kreće prema Velsu

Vinko Marinović govorio o gostovanju Sarajeva u Cardiffu

E. Škorić

FK Sarajevo će sutra ujutro otputovati za Vels, a u srijedu navečer u Cardiffu igra meč prvog pretkola Lige prvaka protiv Connah's Quay Nomadsa.

Bordo tim ovog vikenda nije igrao svoj meč protiv Olimpika kako bi se što bolje spremio za duel sa Velšanima, a prije puta u Cardiff govorio je trener Sarajeva Vinko Marinović.

"Danas smo se maksimalno spremali za ekipu s Velsa. Pregledali smo naravno njihove utakmice. Svi zajedno smo analizirali. Vidjeli smo da se radi o tvrdoj, borbenoj i karakterenoj ekipi. Igraju jedan tipični engleski fudbal sa dosta duela, prekida, presingom.. Moramo biti skoncentrisani i dosta spremni za tu utakmicu", rekao je trener Sarajeva Vinko Marinović, dodavši:

"Na nama je da se maksimalno priviknemo na podlogu i uslove koji vladaju u Velsu. Sigurno je da će biti lakše igrati i očekujemo da o digramo mnogo kvalitetnije nego što je to bio slučaj u prvenstvu do sada".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da se igra samo jedan meč i to u srijedu u 20 sati na stadionu u Cardiffu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Samo da proradi onaj nas inat i bice sve ok - hocemo srce na terenu
15 0
007
Sretno konama, sretno opste svim nasim klubovima
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi