Meč Connah's Quay Nomads - Sarajevo u direktnom prenosu

Dobre vijesti za navijače bordo kluba

Meč Connah's Quay Nomads - Sarajevo u direktnom prenosu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u srijedu u gostima igraju protiv Connah's Quay Nomadsa u okviru prvog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Aktuelni bh. prvak gostuje u Velsu u srijedu, a meč se igra od 20 sati. Kao što je poznato u kvalifikacijama će se igrati samo jedna utakmica.

Dobre vijesti za navijače Sarajeva jeste da će ova utakmica biti u direktnom prenosu. Naime, Connah's Quay Nomads je objavio na zvaničnoj stranici da će oni raditi prenos meča putem svojih kanala na YouTubeu i Facebooku.

Igrači Sarajeva danas su odradili testiranje na Covid-19 i uskoro očekuju rezultate, a put Velsa će sutra u jutarnjim satima. Očekuje se da će sutra odraditi i trening na stadionu svog protivnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/gapnomads/videos/717641722147911/[/facebook]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Ko ce gledati beskucnike. Al u svakom slucaju neka im je sretno.
3 17
nedoni46
fala im, nisu ko atromitos, na bet365 morali pratit...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi