Trener Željezničara nakon prijateljskog meča

Osim nakon pobjede 8:1: Mora biti visoko u Visokom

Trener Željezničara Amar Osim govorio je za SportSport.ba poslije prijateljske utakmice u Visokom protiv Bosne. 

Željezničar je slavio sa 8:1 a Osim je poslije meča rekao sljedeće:

"Mora biti visoko u Visokom. Ok, izigrali smo se malo na finom terenu protiv finog protivnika. Prvo poluvrijeme igrali smo ozbiljnije nego drugo, bez obzira što smo u drugom dali više golova. Imamo utakmicu u petak, neke igrače smo i čuvali, neki i nisu u nekoj zavidnoj kondiciji jer su pravili određene pauze. Sve u svemu iskoristili smo dan da umjesto treninga odigramo finu utakmicu protiv finog protivnika koji hoće da igra i neće da udara".

Do kada namjeravate zadržati praksu igranja prijateljskih utakmica?

"Igrat ćemo ove prijateljske utakmice sve dok budemo imali u prvenstvu ritam subota - subota i dok nam budu tereni dozvoljavali. Kada budu blatnjavi tereni, tamo negdje u oktobru, morat ćemo i mi tu praksu prekinuti, nažalost. Za sada nam se ovakva praksa pokazala kao dobra i namjeravamo je nastaviti", kazao je Osim.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.