Trener Željezničara nakon prijateljskog meča

Osim nakon pobjede 8:1: Mora biti visoko u Visokom

9

Komentari (9)

RamboIzzMostara
DRŽAVA SELJOOOO I AMAW MOWŽ
user1595066044
Hajrić u ovim prijateljskim utakmicama dao do sad 12-13golova, a u prvenstvu mršavih 10min...al dok brko ima rezultate niko ga ništa ne pita.
tbra
Nije fizicki sprrman za svih 90
user1595066044
Ok to ti i nekako vjerujem duga pauza je iza njega, al nije ni spreman samo za 10min u 4 utakmice...
frkt
Zeljovac sam,ali ne mozes momka drzat na klupi pa ga pustit po zadnjih 10 minuta svake utakmice i njemu ce to dojaditi nije momak dosao da sjedi nego da igra nek se pokaze jace ,ako ne moze 90 minuta igrat neka bar jedno poluvrijeme odigra
Zaštita Identiteta
@frkt Ima jedna druga stvar, ekipa koja pobjeđuje se ne dira ako ne gori (umor, povrede, kartoni). Pretpostavljam da ga Brko čuva kao svježu krv jer iskreno Lendrić i Juričić za sad rade dobar posao. Možda zaigra od prve protiv mladosti, šta znaš :)
BlueBoys
Plavi rekorderi!
Rajvosa2019
Zahuktala se plava lokomotiva pred Maccabi Brkice - lozi samo i ne popustaj , uz malo srece sve je moguce
MehoS
Brko majstore!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.