Imao je sreće

Svi su pomislili da će Neymar zbog ovog poteza propustiti finale Lige prvaka, ali...

Esmer Oštraković

Nogometaši PSG-a sinoć su ostvarili pobjedu od 3:0 protiv Leipziga u polufinalu Lige prvaka, te su se tako plasirali u finale ovog takmičenja.

Nakon utakmice, potez koji je uradio Neymar prepao je sve jer su pomislili da neće moći nastupiti u finalu ovog takmičenja.

Naime, UEFA je dala preporuke da se nakon utakmica ne mijenjaju dresovi sa protivničkim igračima, a predpostavljalo se da to znači suspenziju na jednu utakmicu.

Neymar je sinoć zamjenio dres sa Marcelom Halstenbergom, te su se navijači PSG-a zabrinuli, ali Brazilac je znao šta radi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zabrinutost je tu bez razloga, jer je UEFA samo dala preporuku oko toga, te to nije bila nikakva naredba i ne postoji kazna za to što je uradio Neymar.

Sigurno je da će navijači PSG-a odahnuti, jer će jedan od njihovih najboljih nogometaša moći nastupiti u finalu Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.