Utakmica na rasporedu idući četvrtak

Susret Zrinjskog i Differdangea sudi grčki sudac Diamantopulos

Prvu utakmicu u Europi u ovoj godini mostarski Zrinjski trebao bi igrati idućeg četvrtka u Mostaru u 20 sati. 

Namjerno kažemo 'trebao bi' jer u današnje vrijeme zbog pandemije ništa nije izvjesno, a koronavirus uzrokovao je i odgodu prve utakmice u ligi Luksemburga, odakle u Mostar stiže Differdange. 

Ipak, UEFA je odredila suca te utakmice. Radi se o Grku Aristotelisu Diamantopoulosu, kojemu će pomoćnici biti sunarodnjaci Reinhart Buxbaoum i Konstantinos Psarris.  37-godišnji Diamantopoulos nema previše međunarodnog iskustva, od europskih utakmica sudio je samo utakmicu kvalifikacija za Europsku ligu Torpedo Kutaisi – Ordabasy (0:2), a sudio je i utakmicu UEFA Youth League Dinamo Zagreb – Atlanta (1:0).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.