Nakon višesedmičnih pregovora

U Borcu odustali od dugo čekanog pojačanja

Admin Čaušević

Iako je sezona uzela maha ne isključuje se mogućnost da Borac angažuje još neko pojačanje, a to sigurno neće biti Marin Ljubičić.

Ljubičić je prije dva mjeseca bio blizu dogovora sa Ljubičićem, ali se hrvatski veznjak odlučio za drugu opciju, tačnije dao je prednost Poljskoj.

U međuvremenu došlo je preokreta jer iskusni 32-godišnjak nije realizovao transfer u Zaglebije Lubin pa je obnovljen kontakt sa Borcem.

Međutim, do dogovara nije došlo jer su u Velikanu iz Platonove odlučili da ništa ne prepuštaju slučaju pa Ljubičića nisu angažovali iz razloga što nije prošao pripreme.

Inače, jučer je FK Borac kao novog člana predstavio Miloša Borovčanina, a novo pojačanje trebao bi postati i u U21 reprezentativac Slovenije Žan Rogelj.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.