Žan Rogelj stiže u Premijer ligu BiH

U toku finalizacija dogovora

Žan Rogelj stiže u Premijer ligu BiH

Admin Čaušević

Žan Rogelj će prema svemu sudeći biti novo ime na premijerligaškim terenima u nastavku sezone. 

Naime, ovaj U21 reprezentativac Slovenije se nalazi u završnoj fazi pregovara sa Borcem i uskoro bi trebao postati fudbaler Velikana iz Platonove

Rogelj je član Triglav, ali kako je ovaj klub ispao iz 2. ligu Slovenije talentovani desni bek insisitra na odlasku, a želja mu je obući dres Borca.

Nakon što je tokom pripremnog perioda Banjalučane napustio Marin Galić pozicija desnog beka je postala deficitarna, a izbor je pao na Rogelja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 20-godišnjak je u prošloj sezone Prve lige Slovenije upisao 28 nastupa, zabio je gol i upisao dvije asistencije. Ukupno je upisao 31 nastup računajući doigravanje u Kup Slovenije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Danilovic je za njega iniesta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi