Miloš Borovčanin novi igrač FK Borac

Stiže Borovčanin

Miloš Borovčanin novi igrač FK Borac

S. Mlaćo

FK Borac našao je rješenje za poziciju desnog beka.

Nakon što je neposredno pred start sezone raskinuta saradnja sa Marinom Galićem, trener Vlado Jagodić je krenuo u potragu za novim desnim bekom, a potraga je uspješno okončana.

Novi igrač FK Borac uskoro će postati Miloš Borovčanin, aktuelni član bihaćkog Jedinstva. Iako je tek nedavno postao član tima iz Bihaća, 19-godišnji defanzivac će napustiti klub i pojačat će redove Borca.

Dogovor između klubova je postignut i očekuje se da uskoro bude i zvaničan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borovčanin je prije Jedinstva igrao još za Igman i Olimpik.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi