Njegovoj porodici se ostaje u Rimu

Corriere dello Sport: Džekina supruga je odbila transfere u Inter i Juventus

Endin Čaušević

Italijanski mediji prethodnih sedmica uveliko špekulišu o tome da Juventus želi dovesti Edina Džeku iz Rome.

Andrea Pirlo je počeo sklapati tim za novu sezonu i jasno je da je deficitarna pozicija napadača u Juventusu. Pirlo želi nekog iskusnijeg igrača, te je navodno odlučio da to bude Edin Džeko.

Italijanski mediji već danima pišu o tome da Juventus pregovara s Romom oko Džeke i da postoje velike šanse da bh. napadača gledamo u novoj sezoni u dresu Stare dame.

Ipak, Corriere dello Sport jutros piše da su male šanse da se to desi jer Džeko u Romi ima zagarantovanu minutažu, dok u Juventusu to ne bi bio slučaj. Također, ovaj portal spomenuo je i činjenicu da Džekina supruga Amra treba uskoro da se porodi, te da im sada promjena i ne bi prijala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin i Amra će postati uskoro roditelji po treći put, te nije tajna da njegova izabranica itekako voli Rim. Corriere dello Sport dodaje da je ona i prošlog ljeta bila za ostanak u Rimu, a ne prelazak u Inter što je Džeko na kraju poslušao.

Corriere dello Sport na kraju piše da je Džeki najbitnije da mu je porodica sretna i zadovoljna, te je pokazao da se i supruga itekako pita u donošenju važnjih odluka. Njegovoj porodici se ne ide iz Rima i teško je očekivati da će Džeko ovog ljeta potpisati za Juventus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.